Lipstick

Lipstick is een van onze favoriete make-upproducten. Waarom? Met een funky kleurtje op je lippen krijg je meteen een hele andere uitstraling. Met minimale moeite creëer je een mooie make-up look. Een felle lipstick combineert namelijk het mooiste met een vrij neutrale ooglook. Als je weinig tijd hebt en je wilt toch mooi opgemaakt het huis verlaten, dan is een lipstick dus ideaal.

Felle lipsticks

Een lipstick in een fel kleurtje kan heel veel doen voor je gezicht. Rood is een all time favoriete kleur, maar daar moet je goed mee opletten. Er zijn namelijk heel veel verschillende kleuren rood, en het ligt aan de huidskleur welke kleur lipstick jou het beste zal staan. Bij dames met een donkere huidskleur zal een felle oranje, fuchsia of donkerroze kleur heel mooi staan. Dames met een medium huidskleur richting de gelige kant kunnen het beste kiezen voor warme tint lipstick, zoals bijvoorbeeld kersentinten, koraaltinten en warme oranje tinten. Heb je een hele lichte huid? Met roze-oranje, rood-oranje, perzik-roze of magenta zit je altijd goed.

Neutrale lipsticks

Ga je toch liever voor een iets minder opvallende look? Ga dan voor een neutrale lipstick in een nude kleurtje. Vooral bij een knallende ooglook is een neutrale lipstick erg mooi. Het is lastig om de perfecte nude kleur te bepalen, dus dat wordt een zoektocht. Daarom is het handig om budget lipsticks te kopen zoals Catrice. Dit merk is erg goedkoop en heeft kwalitatief goede lipsticks. De prijzen liggen rond de €3,- á €4,- dus daarmee kun je nog wat experimenteren. Ook kun je je goed laten adviseren bij bijvoorbeeld de Douglas, zij helpen je graag.