MAC producten

Make-up is een echt vrouwendingetje: we tutten ons graag op voordat we gaan stappen, maar ook op een normale dag draagt een gemiddelde vrouw iets van make-up. Onze ultieme favorieten op het gebied van make-up zijn van MAC cosmetics. Dit merk is opgezet vóór en dóór make-up artiesten, dus je weet dat je kwaliteit in huis haalt wanneer je een MAC make-upje koopt.

Het merk

MAC staat eigenlijk voor Make-up Art Cosmetics. Het is in 1984 opgericht door Frank Toskan en Frank Angelo. MAC Cosmetics staat voor dierproefvrije make-up. Dit geldt ook voor de leveranciers die de ingrediënten van de make-up leveren. Verder is het merk nog meer bezig met het milieu, want wanneer je zes lege verpakkingen inlevert bij een MAC counter, krijg je een gratis lipglass, oogschaduw of lipstick. Verder heeft MAC een hele collectie uitgebracht (Viva La Glam) waarvan 100% van de opbrengst naar het MAC Aids Fund gaat.

MAC collecties

MAC staat bekend om zijn grote, uitgebreide collecties én de limited edition collecties die zo nu en dan ten tonele verschijnen. In 2012 verschenen er maar liefst 40 collecties van dit geweldige merk en ook voor 2013 staat weer veel moois gepland. Ook met kerstmis staat er altijd een fabulous kerstcollectie op de planning bij MAC, dus als beauty liefhebber kun je je helemaal uitleven met MAC.

Onze favorieten

Oké, we hebben het uitgebreid gehad over het merk MAC Cosmetics en de collecties, maar wat zijn nu precies onze persoonlijke favorieten? We zullen er even drie voor je op een rijtje zetten, in willekeurige volgorde:

1, Satin Taupe Eyeshadow. Deze mono oogschaduw heeft een prachtige neutrale taupe kleur. Staat prachtig bij praktische elke oogkleur!

2, MAC Dazzleglasses. Van deze prachtige, kleurige, lipglossjes is bijna elke kleur geweldig. Ze zijn ontzettend shimmery en geven je lippen een schitterende finish.

3, MAC Mineralize Skinfinish (Porcelain Pink). Dit is een shimmery, vaste, minerale poeder die je kunt gebruiken als een licht glanzende highlighter op je jukbeenderen of onder je wenkbrauwen.