Mannen & mode

Hoewel fashion en shopping nog vooral wordt gezien als een vrouwending, wordt het ook voor mannen steeds belangrijker. Onze mannen en vriendjes worden zich steeds meer bewust dat mooie kleding een positieve boodschap de wereld in kan sturen. Daarmee voelen ze zich zelfverzekerder en knapper, en dat vinden wij dames natuurlijk helemaal niet erg.

Mannen mode trends

  • Ook op het gebied van mannen mode zijn er veel trends te ontdekken. Voor de komende zomer zijn de trends alweer bepaald, en wij noemen ze even voor je op. Kleur wordt in deze zomer heel erg belangrijk. Op de internationale catwalks kwamen veel felgekleurde creaties voorbij. Deze trend is eenvoudig te gebruiken in het dagelijks leven: met een kanariegeel of gifgroen item in je outfit doe je al mee met deze trend. Zorg er wel voor dat je je outfit goed afstemt, want je wilt er natuurlijk niet bij lopen als een clown.
  • Een andere trend, waar wij dames wat minder blij mee zijn, is de metallic trend. Vooral bij Burberry gingen ze helemaal los met metallic paarse en metallic roze items. Dat is toch wat apart voor de gemiddelde man. Het afschuwelijkste vonden wij de metallic slippers onder het maatpak. Een volledig foute combinatie.
  • Gelukkig komt er ook een rustigere trend: de grijstinten, zwarte tinten en neutrale kleuren zijn nog steeds helemaal hot. Deze kleuren zie je vooral terug in jasjes met strakke lijnen en mooi gesneden broeken.

Wat vind jij van de zomer 2013 trends voor heren? In welke trend zou jij je boyfriend wel willen zien? Kijk bijvoorbeeld op de website van Uniq kleding voor de nieuwste trends op gebied van online mode voor mannen.