Nagellak

Nagels zijn erg belangrijk voor een vrouw. Vrouwelijke handen zijn prachtig als de nagels mooi zijn verzorgd en eventueel zijn versierd. Daarom staan er een hoop tips en trucs online om mooie, sterke nagels te creëeren. Wij hebben de beste trucjes op een rijtje gezet zodat jij je nagels perfect kunt verzorgen en versieren zodat je mooie, vrouwelijke handen krijgt. Wie wil dat nou niet?

Verzorg je nagelriemen

Verzorg je nagelriemen goed en zorg dat deze niet uitdrogen. Je nagelriemen hebben namelijk een belangrijke functie: ze zorgen ervoor dat de nagelwortel wordt beschermd. Deze beschermlaag moet je dus goed verzorgen. Een nagelriemcreme is de oplossing. Lemony Flutter van Lush is erg populair. Ook kun je kiezen voor een nagelriemolie die je met een pipetje aanbrengt en vervolgens inmasseert. Welke je ook kiest, het resultaat is hetzelfde: mooie, soepele en gezonde nagelriemen!

Stevige nagels

Veel vrouwen kennen dit probleem: je nagels groeien en op een gegeven moment scheuren ze allemaal af omdat je nagels te slap of te schilferig zijn. Dit is een vervelend probleempje, maar gelukkig is dit eenvoudig op te lossen. Een nagelverharder zorgt ervoor dat jouw nagels weer sterk en mooi worden. Het beste kun je kiezen voor de Herome Nagelverharder. Deze kuur is zeer intensief maar helpt echt!

Maak prachtige creaties met nagellak

Een mooi kleurtje geeft je nagels meteen een gezondere look. Het is wel belangrijk om eerst een basis coat aan te brengen. Dit zorgt ervoor dat de kleur niet in de nagels trekt. Ook heb je meteen een glad onderlaagje waar je kleur mooier op uitkomt. Om het af te maken lak je je nagels af met een topcoat voor een beschermende toplaag. Topcoats bestaan ook in verschillende soorten, bijvoorbeeld in een glanzende en matte variant.  

Nagellak eraf halen

Het is natuurlijk schitterend om mooie, gekleurde nagels te hebben, maar die nagellak moet er op een gegeven moment ook weer af. Aceton werkt fantastisch, maar dit is ontzettend slecht voor je nagels. Aceton droogt je nagels namelijk flink uit. Daarom is het beter om te kiezen voor een nagellak remover zónder aceton.

Met de zojuist genoemde tips heb je in een handomdraai mooie, vrouwelijke, verzorgde handen.