Rondreizen

'Not all who wander are lost'. Wanderlust het is een sterke verlangen om over de wereld te reizen en deze te verkennen. Ben jij een echte reiziger en wil je aan het einde van je leven de hele wereld over gerezen zijn? Dan zijn rondtrek reizen zeker iets voor jou. Op deze manier bezoek je meerdere plekken in een keer. Er zijn vele mogelijkheden bij het kiezen voor een rondtrek reis. Wij brengen jou op de hoogte van een aantal prachtige routes die wij zeker een zullen reizen in ons leven, jij ook?

Het land in opkomst, China

Een groot land in opkomst, het bevolkingsaantal neemt grandioos toe in dit land en zo ook de welvaart. De kloof tussen armoede en rijkdom kan je goed voelen in dit land, waar in sommige stukken de wolkenkrabbers uit de grond schieten, leven mensen op het platteland in barre levensomstandigheden. Wij raden jou de volgende route aan in China die binnen 14 dagen goed te doen is. Er word gestart in het prachtige Beijing waar vele culturele plekken zijn die je zeker moet bezoeken, hier volgt een kleine opsomming. De Verboden Stad, het Zomerpaleis, het Plein van de Hemelse Vrede en natuurlijk de Chinese muur. Hiernaar pakken we het vliegtuig en vliegen we naar een stad op het platteland Ganzhou. Heb je interesse in het studentenleven in China dan kan je hier een Universiteit bezoeken waar werkelijk alles gevonden kan worden op de campus. Wil je ontdekken hoe de mensen leven in armoede dat raden wij je aan om met een gids richting de rand van de stad te gaan waaraan het wijken grenzen waar de minder bedeelde mensen leven. Als laatste stop vliegen we door naar een prachtige verwesterde stad Shanghai ook hier zal je mond vallen van schitterende plekken. Bezienswaardigheden die niet gemist kunnen worden zijn: Cloud Nine, de skyline, Yuyuan Tuin, ERA Acrobats, vele leuke winkels en de dierentuin. China is misschien een land dat niet bij veel mensen snel in trek zou zijn maar het is zeker een land waar je veel cultuur en prachtige plekken zult zien

The American dream

De verenigde staten een groot land met vele verschillende staten wij raden dan ook aan om het land in meerdere reizen te bezoeken. Hierbij is de west kust goed voor een rondtrek reis, huur een prachtige camper en stippel je route uit langs: route 66, Las Vegas, Palm springs, Grand Canyon, Death Valley, Yosemite Park, San Francisco, Alcatraz en Universsal Studios. Ook de oost kust is zeker een bezoek waard voor een mooie rondreis, plekken die je zeker op je route moet zetten zijn: Washington, Virgina Beach, Deleware, Chicago, Cheriokee en Nashville. En dan als laatste plek New York, je zal er geen hele rondreis voor nodig hebben maar wij raden toch zeker wel aan om een gehele week voor de prachtige stad uit te trekken. Er zijn vele unieke bezienswaardigheden die bezocht kunnen worden en natuurlijk moet er gewinkeld worden in deze stad. Must see's zijn: Time Square, Statue of Libertry & Ellis Island, Brooklyn Bridge, Central Park, Empire State Building, Fifth Avenue, Wall Street, Yankee Stadium, 9-11 Mermorial en Bloomingdale.