Stedentrips

Als jij even weg wilt uit de dagelijkse sleur dan kies je toch gewoon voor om een lekker stedentripje te maken naar een stad die bij jou past. Wij zetten hiervoor jou een drietal steden op zijn rij die zeker een stedentrip waard zijn. Even lekker geniet van het eten, de gehele dag shoppen of cultuur opsnuiven het kan in deze steden.

Shop till you drop in Milaan

Ben jij een echte shopaholic? Dan is Milaan de stad waarna jij je stedentrip zult maken deze zomer. In de zomer kun je namelijk ook nog eens genieten van het weer in Milaan. Er zijn meerdere plekken waar je kan winkelen in deze stad, maar wij raden je aan om Buenos Aires district zeker te bezoeken. De dure designer winkels liggen hier naast de wat meer betaalbare winkels als Zara, Abercrombie & Fitch en de Berschka. Ben je helemaal uitgeshopt dan kun je in de restaurantjes in Milaan van 5 tot 6 onbeperkt genieten van heerlijke hapjes als je er een drankje bestelt. Naast de prachtige shops kun je natuurlijk ook op culturele tour gaan bezoek bijvoorbeeld de La Rinascente.

Parijs genieten van Disney, winkelen en liefde

De plek waar iedereen toch wel een keer in zijn leven moet zijn geweest is de stad van de liefde. Maar Parijs is natuurlijk meer dan een romantische stad. Bezoek een dagje het prachtige park Disneyland waar ook jouw dromen zullen uit komen. De hoofdstad van Frankrijk stroomt over van de cultuur van de Eifeltoren, Notre Dame, Arc de Triomphe tot en met Seine en Sacre Coeur. Ga jij op stedentrip naar Parijs om te shoppen dan zul je niet alleen in de stad zelf helemaal los kunnen gaan, maar ook in de shoppingmall La Vallee Village kan jij je bankrekening eens lekker plunderen.

Culturele plekken genoeg in Berlijn

Wie aan Berlijn denk ziet de gelijk de Berlijnse muur voor zich, maar deze is natuurlijk al enige tijd verdwenen uit Duitsland. Een stedentrip naar Berlijn staat bol van cultuur neem een bezoek aan de Rijksdaggebouw, Brandenburger Tor en Unter den Linden, Checkpoint Charlie of kies ervoor om een bezoekje te brengen aan de laatste stukken van de Berlijnse Muur. Daarnaast zijn er ook meerdere musea die bezocht kunnen worden en een kijkje op het Gendarmenmarkt is zeker de moeite waard. Bezoek jij liever winkels dan cultuur dan biedt Duitsland jou vele leuke kleine boetiekjes en ook de grote winkelketens vind je terug in deze schitterende stad.