Trends

Vrouwen winkelen graag maar meestal doen ze dit wel aan de hand van de laatste trends. Voor een modieus uiterlijk houden dames rekening met de trendkleuren en trendmaterialen. Je moet goed in de gaten houden wat trendy merken als Guess kleding, Dept en Pepe Jeans in hun collectie verwerken. Maar om steeds weer die zaken uit te pluizen is toch wel wat werk. Daarom hebben wij de huidige trends op een rijtje gezet zodat je aan de hand van dit lijstje eenvoudig kunt gaan winkelen!

Kledingtrend

Vorig jaar was leer helemaal dé trend, en gelukkig nemen we die trend mee naar aankomend jaar. Want leer is hot. Je kunt wat ons betreft helemaal uitpakken, want compleet leren outfits zijn helemaal oké. Denk bijvoorbeeld aan een mooie leren jurk en leren boots eronder. Of een leren broek met leren top. Het mag allemaal. Mocht je het toch liever wat subtieler houden: het is ook mogelijk om met leren details te werken. Een mooie top met leren details of een broek met leren panels is ook al erg fashionable. Tip: Je kunt dameskleding kopen met hoge korting via het portaal Youstyle.

Accessoiretrend

Accessoires zijn ook nog helemaal hip dit jaar. Sjaaltjes, sieraden, broches, haaraccessoires, tassen... het mag allemaal bij elkaar en door elkaar worden gedragen. Ga je all the way, dan kun je allerlei soorten accessoires combineren met een drukke geprinte outfit. Hou je het liever subtieler, dan kun je ervoor kiezen om een sobere outfit te dragen en deze te combineren met opvallende sieraden en accessoires.

Schoenentrend

Ook op het gebied van schoenen zijn de trends niet mals. De keuze is reuze: hou je van rijglaarsjes? Dit mag dit jaar ook nog! Ook de sportieve trend zet zich voort in het nieuwe jaar. Verder zijn laarzen ook gewoon oké. Draag je graag hakken? Blokhakken zijn nog steeds dé trend. Dat is ook nog eens fijn voor onze voetjes, want blokhakken lopen een stuk gemakkelijker dan stiletto hakken of naaldhakken.