Maak je keuze

Iedereen is anders en zo zijn de vakanties dat ook. Ga jij voor een lekker vakantie in eigen land, een actief vakantieland in de bergen, lekker uitrusten tijdens een cruise of toch een heerlijke zonvakantie. Hou jij er niet van om de hele dag te zonnen dan kies jij toch gewoon voor een culture vakantie. Als laatste opties is er ook nog de rondreis vakantie waarbij je meerdere plekken bezoekt gedurende een reis. Maak je eigen keuze en maak prachtige herinneringen op vakantie.

Zonvakantie? Bali is the place to be!

Hou je van snikhete zomers en zijn de zon, de zee en het strand je beste vriend? Bali is de perfecte vakantiebestemming voor jou! Bali is één van de 17000 eilanden van Indonesië, de grootste eilandstaat ter wereld. De temperaturen liggen gemiddeld het hele jaar boven de 27 graden, dus koud zul je het niet krijgen. Je moet er wel rekening mee houden dat Bali een regenseizoen heeft, ongeveer van oktober tot februari. Ook in die maanden liggen de temperaturen hoog, maar het zal er dan wel veel regenen. Bali is een van de meest toeristische eilanden van Indonesië, dus je zult je er niet gauw vervelen. Behalve prachtige stranden kun je ook de toerist uithangen: er zijn schitterende tempels die je kunt bezoeken en er zijn leuke activiteiten die je kunt doen zoals bijvoorbeeld met dolfijnen zwemmen en olifant rijden.

Actieve vakantie? Hiking in Noorwegen!

Noorwegen is een prachtig land dat ook nog eens op een steenworp afstand van Nederland ligt. Voor een actieve vakantie kun je wandelen in Noorwegen. De DNT, een Noorse outdoor organisatie, heeft over heel Noorwegen bijna 500 hutten neergezet. Tussen deze hutten lopen mooie wandelroutes die goed staan aangegeven met markeringen. Zo kun je eenvoudig een mooie toch uitstippelen. Ook qua bezienswaardigheden stelt Noorwegen niet teleur: de Geirangerfjord is een echte trekpleister met een prachtig uitzicht. Verder kun je, als je geluk hebt, het noorderlicht aanschouwen in Noorwegen. Dit prachtige natuurverschijnsel is aan het einde van de herfst of het begin van het voorjaar te zien. Let op, dit zijn geen garanties. Moeder Natuur heeft altijd het laatste woord wat dat betreft.

Vakantiehuis huren? De unieke sfeer & eten van Italië

Italië ademt een bepaalde sfeer uit die niet te difigneren valt. Het eten, het landschap, de historische dorpjes en stadjes: het land is altijd goed voor een onvergetelijke vakantie. Of je nu in het noorden naar bijvoorbeeld het como meer gaat, in het midden naar Toscane of in het zuiden naar Sicilië. Het landschap, de zon en natuurlijk het eten is overal geweldig. En een mooie accomodatie scoren is helemaal niet moeilijk. Er zijn namelijk enorm veel leuke vakantiehuisjes en appartementen te huur. Een vakantiehuis is dan ook een perfecte uitvalsbasis om het gebied rondom te verkennen. Een vakantiehuis huren is online een leuke bezigheid. Met de foto's en reviews die je online voor handen hebt is goed te toen. Misschien iets voor jou?

Rondtrekken? USA Route 66 roadtrip!

Ben je het type dat niet te lang op één plaats moet blijven? Wil je het liefste zoveel mogelijk zien en zit je graag veel en lang in de auto die je langs prachtige plaatsen voert? Een roadtrip in de United States of America is de perfecte vakantie voor jou! Route 66 is bijna 4000 kilometer lang en loopt van Chicago tot Santa Monica. Deze weg leidt je van de oostkust van de USA tot aan de westkust. Je kunt overal voertuigen huren, zoals bijvoorbeeld een Harley Davidson, een camper of een luxe auto. Onderweg kom je verschillende bezienswaardigheden tegen, zoals bijvoorbeeld de Grand Canyon in Arizona, die je echt niet mag missen. Verder kom je lang Las Vegas, Los Angeles, Mojave Dessert en 'spookstadje' Chloride in Arizona.